به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از استان هرمزگان، عباس شرفی مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای هرمزگان با بیان اینکه بیش از یک میلیون و ۸۷۷ هزار و ۱۸۶ تردد بین استانی در مهرماه داشته است، گفت: این آمار نسبت به (شهریور) ماه گذشته ۳ درصد افزایش یافته و نسبت به مهر ماه سال ۱۴۰۲، ۷ درصد کاهش داشته است.
وی با بیان اینکه بیشینه مجموع تردد ورود و خروج به استان در روز سهشنبه ۲۰ مهر ماه بوده است، ادامه داد: متوسط تردد بین استانی روزانه از ابتدای مهر ماه، ۶۷ هزار و ۷۵۳ وسیله نقلیه ثبت شده است و تغییرات تردد بین استانی در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، ۴ درصد افزایش داشته است.
شرفی اضافه کرد: بیشینه انباشت و تخلیه وسایل نقلیه در استان در ماه مهر در روز ۲۵ مهر ماه، میزان ۲۲هزار و ۴۶۸ وسیله نقلیه بوده است.
مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای استان هرمزگان افزود: محورهای بندر شهیدرجایی-بندرعباس (تقاطع غیر همسطح)، بندرعباس-بندر شهیدرجایی (تقاطع غیر همسطح)، آزادراه عوارضی بندر شهیدرجایی - بندرعباس، آزادراه عوارضی بندرعباس- بندر شهیدرجایی و میناب-بندرعباس (پل شور) دارای بیشترین تردد در مهر ماه بوده است.
وی محورهای دارای بدترین سطح سرویس را زیارت پیرچوگان - رهدار، بشاگرد-سندرک، رهدار - زیارت پیرچوگان، سندرک-بشاگرد و قلع گنج-بشاگرد اعلام کرد.
شرفی بیان کرد: سهم مبدأ تردد پلاکهای مشاهده شده در استان هرمزگان بر اساس اطلاعات پلاکهای ثبت شده در دوربینهای پلاک خوان از ابتدای ماه، ۲۶۲ هزار و ۵۰۹ پلاک خودرو یکتا است که استان فارس با ۲۷ درصد، استان کرمان ۱۹درصد، استان تهران ۱۰ درصد و استان اصفهان با ۷ درصد بیشترین سهم را داشته اند.
این مقام مسئول گفت: بیشینه حضور وسایل نقلیه غیربومی بر اساس پلاک خواندهشده توسط سامانههای پلاک خوان در بازه ماه مهر در روز دوشنبه ۹ مهر ماه، معادل ۴۱ درصد کل وسایل نقلیه مشاهده شده بوده است. همچنین از ابتدای ماه نسبت به مدت مشابه سال گذشته، ۱۳ درصد سهم وسایل نقلیه غیربومی در استان کاهش داشته است.
وی افزود: ماندگاری وسایل نقلیه در استان نشاندهنده آن است که در مهر ماه، تقریباً ۹۹ هزار و ۱۳ وسیله نقلیه (معادل ۴۹ درصد از کل وسایل نقلیه غیربومی مشاهدهشده در استان) کمتر از یک روز در استان اقامت داشتند. شرفی بیان کرد: بر اساس اطلاعات پلاکهای ثبتشده در دوربینهای پلاک خوان در مهر ماه، ۲۷۴ هزار و ۵۸۵ از وسیله نقلیه از استان هرمزگان در استانهای فارس ۲۷ درصد، کرمان ۱۸ درصد، اصفهان ۷ درصد، قم ۷ درصد، تهران ۶ درصد، یزد ۵ درصد، مازندران ۵ درصد، خراسان رضوی ۳ درصد و سایر استانها ۲۲ درصد بوده است که استانهای فارس، کرمان و اصفهان نیز بیشترین سهم مقاصد سفر را در استان داشتهاند.
مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای هرمزگان ادامه داد: بر اساس اطلاعات پلاکهای رؤیت شده در ماه قبل از مجموع ۷ میلیون و ۵۴ هزار و۵۵۸ تردد رؤیت شده در استان هرمزگان، ۵۷ هزار و ۳۹۶ مورد انواع تخلفات به تفکیک؛ ۹۲ درصد تا ۳۰ کیلومتر بر ساعت تجاوز از سرعت مجاز و ۸ درصد بین ۳۰ تا ۵۰ کیلومتر بر ساعت تجاوز از سرعت مجاز ثبت شده است که تخلف بیش از ۵۰ کیلومتر بر ساعت در این بازه ۱۶۴ مرتبه تکرار، نیازمند توجه ویژه و برخورد جدی از سمت نهادها و مسئولین ذیربط است.
وی در پایان گفت: محورهای دارای بیشترین تخلف سرعت در مهرماه؛ بندرعباس-بندر شهید رجایی و سه راهی چاه شیرین-بندرعباس بوده است.